Restaurant     Contacte Celebracions
     Activitats
amic
  Galeria fotogràfica

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Cau Faluga càtering

La Marca Cau Faluga, si bé comença en un restaurant de Manlleu, actualment trasllada la filosofia  del que fou restaurant de referència en qualitat i servei allà on el client ho vulgui disfrutar.

A la carta hi trobareu algun plat de cuina parisina, lloc estimat per Rusiñol, que aprofitant les dimensions dels menjadors del Cau Faluga es preparen a la sala davant del comensal. 

Els productes utilitzats en les receptes dels plats son seleccionats amb criteris de proximitat, de temporalitat, de benestar animal i de respecte pel medi ambient dins de les possibilitats que pot oferir el mercat. També existeix una gran estima per als peixos de les nostres llotjes, tot i ser una comarca d’interior Catalunya té molta costa i forma part del receptari català.

Els complements de taula son seleccionats am els mateixos criteris: els olis, els vins , les cerveses, els làctics, els pans,….
El matrimoni de la Xaro López i en Jacint Soler, traslladen a la taula la seva passió per la hostaleria, i això inclou tant el menjar com el tracte i el confort. La seva cuina pràcticament autodidacta intenta ser el màxim de transparent i per això son ells mateixos qui moltes vegades surten a servir els plats o a recomanar els vins.

Recomanats a la prestigiosa guía Michelin des del 2015, l’esperit de superació fa que cada plat evolucioni amb el temps i les receptes es modifiquin d’una temporada a l’altre.

Cau Faluga restaurant actualment és una marca de càtering. Et portem la cuina a casa.


 

 

 

 

 

 

 

  

  
copyright jacintsoler 2019